Skip to content Skip to footer

Taşıt Kredisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Uzmanlar Kredi

Taşıt Kredisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler Ve Uzmanlar Kredi Borç kapatma kredisi ve Kredi Danışmanlık Hizmeti konusu Son dakika

Taşıt kredisi, kişilere sıfır ya da 2. el araç almaları amacıyla bankalar tarafından sunulan kredi türüdür. Diğer adıyla araba ya da araç kredisi olarak adlandırılan bu kredi türü, diğer ihtiyaç kredilerinden ayrı olarak ekstra maliyet gerektiren detaylara da sahip. Bu nedenle araç kredisine ihtiyaç duyduğunuzda Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, Halk Bank ve Vakıf Bank başta olmak üzere birçok bankanın kredi seçeneklerini detaylı bir şekilde değerlendirmeniz gerekmekte.

[iphorm id = “2” name = “hızlı kredi”]

Taşıt Kredisi Almak İçin Kredi Başvurusu Yapın

Taşıt kredisi banka değerlendirmesi yaparken gereken ilk kriteriniz her kredi türünde olduğu gibi elbette faiz oranları. Fakat buna ek olarak kasko sigortası, ferdi kaza sigortası ve zorunlu trafik sigortası gibi sigorta giderleri ve ekstra dosya masraflarını da göz önünde bulundurmalısınız. Araç kredisi seçeneği sunan tüm bankalar sıfır arabalar ve 2. el araçlarda farklı prosedürler uygularken aynı zamanda belirli bir sürede aracın yasal haklarına da sahip olmakta. Yani, taşıt kredinizin son taksitinin ödemesi gerçekleşene dek aracınız mevcut bankanın ipoteği altında sayılacaktır. Bu nedenle taşıt kredisi ihtiyacınızda hangi bankadan başvuru yapacağınız oldukça önemli.

Esnaf Kefalet Kredisi

Taşıt Kredisi Son Dakika Haberleri

Diyelim ki taşıt kredisine başvuru yapacağınız bankayı seçtiniz, gerekli şartları karşılıyorsunuz ve kredi onayı aldınız. Fakat bu süre zarfında almak istediğiniz araç ile ilgili fikriniz değişti. Bu durumda yine de krediyi kullanmak ve geri ödemek zorunda mısınız? Bu sorunun cevabı hayır. Eğer fikir değişikliğinizi 14 gün süresince yasal yollar ile birlikte bankaya bildirirseniz herhangi bir ceza ödemek zorunda kalmadan krediyi iptal edebilirsiniz. Eğer krediyi aldıktan sonra fikrinizi değiştirmek isterseniz de yine iptal süresi olan 14 günü geçmemek şartıyla cayma talebinde bulunabilirsiniz. Fakat krediyi aldığınız süre ile cayma süresi arasında geçen zaman diliminde faiz ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Uzmanlar kredi borçsuz günler diler..

60 ay vadeli kredi başvur

Yorum Yap

0.0/5